Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

E3 2010: PES 2011 trailer


Η Konami Digital Entertainment έδειξε στην E3 2010 τα νέα συναρπαστικά animations και τις εικόνες των ποδοσφαιριστών που περιλαμβάνονται στο Pro Evolution Soccer 2011, με ένα σπουδαίο trailer από το gameplay του παιχνιδιού.





Στο PES 2011 το βασικότερο χαρακτηριστικό είναι η ελευθερία κινήσεων, αφού σε αυτόν το νέο τίτλο θα έχετε πλέον τον έλεγχο όλης της ομάδας. Το νέο trailer επιδεικνύει το επίπεδο της λεπτομέρειας του παιχνιδιού, με πολύ ρεαλιστικούς κανόνες φυσικής που επιτρέπουν σε κάθε ποδοσφαιριστή να χρησιμοποιεί τα προσωπικά του χαρακτηριστικά για να διώξει τον αντίπαλο μακριά από τη μπάλα. Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν περισσότερες από 100 ώρες motion capture sessions και τα αποτελέσματα φαίνονται στις κινήσεις με και χωρίς τη μπάλα, αλλά και στις στιγμές πίεσης του αντίπαλου. Κάθε πτυχή του animation δουλεύτηκε από την αρχή κι έτσι η εμπειρία γίνεται πολύ ομαλή.

Το νέο trailer δείχνει επίσης το επαναστατικό σύστημα των προσποιήσεων, που δίνει το έναυσμα για καινούρια κόλπα, αλλά και τα motion-blur εφέ που χρησιμοποιούνται στα ριπλέι. Κι αν θέλατε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Copa Libertadores και δεν είχατε την ευκαιρία μέχρι σήμερα, το PES 2011 θα το περιλαμβάνει στο πακέτο του.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου