Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Το YouTube προσθέτει video editor


Δίχως να υπάρξει ο παραμικρός πανηγυρισμός ή κάποια πομπώδης ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι του YouTube λάνσαραν ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμο οι χρήστες με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Όσοι διατηρούν λογαριασμό στο YouTube θα μπορούν πλέον να συνενώνουν τα videos που έχουν ήδη ανεβάσει μέσω του ειδικού editor που μόλις προστέθηκε.




Βέβαια, ο video editor του YouTube δεν έχει τις δυνατότητες ενός πλήρους προγράμματος επεξεργασίας video. Το μόνο που κάνει (για την ώρα;) είναι να συνενώνει videos και να αφαιρεί τα κομμάτια που δεν επιθυμεί ο χρήστης να συμπεριληφθούν στο νέο video. Δεν υπάρχουν καν εφέ μετάβασης από το ένα video στο άλλο, ωστόσο οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας επιφυλάσσονται για το μέλλον. Σημειωτέον ότι διατηρείται το ανώτατο χρονικό όριο των 10 λεπτών, οπότε ο χρήστης δε μπορεί να ενώσει δύο videos με συνολική διάρκεια 15 λεπτά.



Όσο για την ήχο, ο εκάστοτε μοντέρ μπορεί να προσθέσει ένα αρχείο από αυτά που περιλαμβάνονται στη βιβλιοθήκη AudioSwap.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου