Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

EA: Άλλη τιμή τα 3D games


Ο διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, John Riccitiello, άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρεία σκέφτεται να χρεώνει περισσότερα χρήματα τα παιχνίδια που “υποστηρίζουν καλύτερα” τη 3D τεχνολογία.




Μιλώντας σε μια ενημέρωση για τα στελέχη στη διάρκεια της πρόσφατης E3, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Riccitiello έκανε το εξής σχόλιο: “Η 3D τεχνολογία ίσως είναι το επόμενο και πιο σημαντικό μέσο ώθησης για την ανάπτυξή μας. Αυτό θα το δούμε στο μέλλον και δεν πιστεύω πως θα δούμε μορφές της με συγκεκριμένο νόημα μέσα στο 2010.”

Με αυτή του τη φράση ο Riccitiello δείχνει να συμφωνεί με το αφεντικό της Microsoft UK, Neil Thompson, ο οποίος επίσης σχολίασε την 3D τεχνολογία ως “μία ενδιαφέρουσα τεχνολογία για το μέλλον” που προς το παρόν είναι πολύ ακριβή για να έχει εφαρμογή για τις μάζες. Παρόλα αυτά, ο Riccitiello πήγε την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας: “Καθώς θα διανύουμε το 2011 ή το 2012, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει μια σπουδαία ευκαιρία τόσο για ανάπτυξη όσο και για την εφαρμογή ξεχωριστής τιμής στους τίτλους που υποστηρίζουν καλύτερα τη 3D τεχνολογία.”

Η EA είναι η πρώτη εκδοτική εταιρεία που αφήνει να εννοηθεί ότι οι 3D τίτλοι πρέπει να έχουν υψηλότερη τιμή από τις κλασσικές κυκλοφορίες, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο ο Riccitiello το σκέφτεται σοβαρά. Το πρώτο παιχνίδι της EA που θα είναι συμβατό με τη 3D τεχνολογία θα είναι το Crysis 2, το οποίο έδειξε στην πρόσφατη E3 2010 στο Los Angeles.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου