Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο Μπους πρόεδρος στο... Facebook


O κ. Τζορτζ Μπους ο νεότερος έχει πλέον και επίσημα τη δική του σελίδα στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Το προφίλ του, με τίτλο «George W. Βush», δεν το άνοιξε φυσικά ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά κάποιος στενός συνεργάτης του.





Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι η σελίδα έχει ήδη αποκτήσει περισσότερους από 62.000 εγγεγραμμένους «οπαδούς», διόλου άσχημη επίδοση για «τον πιο αντιπαθή σύγχρονο πρόεδρο των ΗΠΑ», όπως τον είχαν χαρακτηρίσει μετά το πέρας της θητείας του πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης. «Ο Θεός να σε ευλογεί, κύριε Μπους», «Υπήρξες ένας σπουδαίος άντρας και πολιτικός και μας λείπεις πολύ», «Κάποιοι σε είπαν εγκληματία πολέμου, αλλά εγώ νομίζω ότι ήσουν ένας πραγματικός ΗΡΩΑΣ», είναι μερικά από τα μηνύματα συμπάθειας στην ιστοσελίδα.

Φυσικά δεν λείπουν ειρωνικά σχόλια και πολιτικές επιθέσεις εναντίον του, όπως «Μου λείπεις όσο μου λείπει η ανεμοβλογιά» και «Τι σχέση έχει με το Ιnternet ένας εγκληματίας πολέμου;» «Αυτή την περίοδοο κ. Μπους γράφει τα απομνημονεύματά του που θα εκδοθούν τον Νοέμβριο», ενημερώνει ο διαχειριστής του προφίλ. Ο τίτλος θα είναι «Decision Ρoints» («Αποφασιστικές Στιγμές») και θέμα όλες οι κρίσιμες αποφάσεις που αναγκάστηκε να λάβει κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του, η οποία σημαδεύτηκε από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και τους πολέμους σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Στο βιβλίο του ο πρώην πλανητάρχης θα αναφέρεται και σε πιο προσωπικά θέματα, όπως στην απόφασή του να σταματήσει το ποτό όταν έγινε 40 ετών και στην «αναγέννησή» του στη χριστιανική πίστη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=335591&dt=05/06/2010#ixzz0q07S8vBW

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου