Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Fallout Online: Επιβεβαιώθηκε


Παρά το ότι η νομική μάχη της με τη Bethesda Softworks για την παραγωγή του παιχνιδιού εξακολουθεί να μαίνεται, η Interplay ενεργοποίησε ένα teaser website για το Fallout Online και άρχισε να δέχεται εγγραφές για το MMO της.




Το Fallout Online, γνωστό στο παρελθόν ως Project V13, αναπτύσσεται από τη Βουλγαρική Masthead Studios. Η εταιρεία αυτή είναι περισσότερο γνωστή για τη δουλειά που έκανε στο μετά-αποκαλυπτικό MMORPG, Earthrise, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο (και, άρα, θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε περισσότερα για τη δουλειά της).

Το νέο website του Fallout Online καλεί τους επισκέπτες να εγγραφούν σε ένα mailing list για να λαμβάνουν ενημερώσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες και ειδικές προσκλήσεις. Οι συνδρομητές θα αποκτήσουν επίσης το δικαίωμα να δοκιμάσουν πιο νωρίς τη beta, που θα τους επιτρέψει να δοκιμάσουν το παιχνίδι.

Η Interplay, η οποία κυκλοφόρησε στην αγορά τα δύο πρώτα Fallout, είχε δηλώσει νωρίτερα φέτος ότι περιμένει να κυκλοφορήσει το Fallout Online στη beta έκδοσή του κάποια στιγμή μέσα στο 2012. Έτσι, θα έχει κλείσει πενταετία ανάπτυξης. Από την πλευρά της, η Bethesda Softworks, η εταιρεία που κυκλοφόρησε το Fallout 3 και κατέχει αυτή τη στιγμή τα πνευματικά δικαιώματα του franchise, συνεχίζει να στηρίζει τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον της Interplay για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων με βάση το γεγονός ότι η Interplay εξακολουθεί να πουλά τα προηγούμενα Fallout.

Η Interplay είχε αγοράσει τα δικαιώματα για τη δημιουργία ενός Fallout MMORPG πριν από αρκετά χρόνια, αλλά η Bethesda υποστηρίζει ότι θα πρέπει να αποσύρει αυτό το δικαίωμά της, λόγω προσβολής του συμβολαίου της. Υποστηρίζει επίσης ότι το project δεν μπόρεσε να βρει αρκετά μεγάλη χρηματοδότηση (βρήκε 30 εκατομμύρια δολάρια) για να δικαιολογήσει την ανάπτυξή του μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου