Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Κυκλοφορεί ο Firefox 3.6.4


Η Mozilla ανακοίνωσε ότι διατίθεται πλέον στο κοινό η τελική έκδοση του Firefox 3.6.4, ο οποίος περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Πέρα από τα συνήθη updates που κλείνουν κενά ασφαλείας, ο νέος Firefox περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον browser να τρέχει κανονικά στην περίπτωση που ένα σημαντικό plugin παραδώσει το πνεύμα.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία του νέου Firefox δεν διαταράσσεται σε περίπτωση που το Flash, το Silverlight ή το QuickTime τερματίσουν την λειτουργία τους λόγω crash. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο χρήστης βλέπει ένα γραφικό περιβάλλον που ενημερώνει για την εξέλιξη κι έχει τη δυνατότητα να φορτώσει εκ νέου τη σελίδα, δίχως να χάσει τα υπόλοιπα tabs. Επιπλέον, ο νέος Firefox προσπαθεί να προβλέψει επερχόμενα crashes: σε περίπτωση που ένα plugin σταματήσει να αντιδρά για δέκα δευτερόλεπτα, ο browser προτείνει την επαναφόρτωση της σελίδας.Όπως πάντα, το update διατίθεται σταδιακά στους χρήστες και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου