Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

FrontierVille από τη Zynga


Η Zynga κυκλοφόρησε ένα καινούριο τίτλο στο Facebook αυτή την εβδομάδα, το FrontierVille. Όποιος είχε έστω και την παραμικρή επαφή με τους παλαιότερους τίτλους της εταιρείας, όπως το FarmVille και το FishVille, μπορεί να καταλάβει περί τίνος πρόκειται μόνο και μόνο από το όνομα του παιχνιδιού. Το FrontVille είναι παρόμοιο με αυτά, αλλά διαδραματίζεται την εποχή των ληστειών στα τρένα και των ανδρών που λάτρευαν να μασούν καπνό και να φτύνουν.






Δοκιμάσαμε για λίγο το FrontierVille και είδαμε ότι διαθέτει περισσότερο βάθος από τους προηγούμενους τίτλους, αλλά και περισσότερα RPG στοιχεία σε σχέση με αυτούς, τα οποία όμως καταφέρνει να κρύψει από το casual κοινό για να μην το τρομάξει. Για ακόμα μία φορά θα πρέπει να καλλιεργείτε τη γη, αλλά το παιχνίδι δεν σταματά εκεί. Θα πρέπει επίσης να καθαρίζετε τα αγριόχορτα και τις πέτρες από τη γη σας για να τοποθετείτε νέα αντικείμενα. Το χτίσιμο ενός κτηρίου απαιτεί ξύλα, τα οποία παίρνετε κόβοντας τα δέντρα.

Κάθε ενέργεια που εκτελείτε σας ανταποδίδει με φαγητό, ενέργεια και experience, τα οποία φαίνονται με εικονίδια στο περιβάλλον που πρέπει να μαζέψετε. Κάποιες φορές μπορεί να σας τύχει κάποιο συλλεκτικό αντικείμενο ή ακόμα και ένα φίδι που πρέπει να σκοτώσετε. Φυσικά, θα μπορείτε να κατασκευάζετε αντικείμενα και να προσαρμόσετε τα χρώματα και το σχέδιο διάφορων αντικειμένων, όπως είναι η άμαξά σας. Παράλληλα, το παιχνίδι προσφέρει αποστολές που δίνουν στους παίκτες νέους στόχους για να μην χάνουν το ενδιαφέρον τους. Οι πρώτες αποστολές μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο το καθάρισμα των αγριόχορτων, όμως αργότερα μπορεί να ψάξετε για ένα πρόβατο που χάθηκε, να επισκεφτείτε τους φίλους σας ή να χτίσετε μία καλύβα.

Το νόμισμα συναλλαγών στο FrontierVille είναι τα πέταλα των αλόγων, μόνο που αυτή τη φορά η Zynga το χρησιμοποιεί για να κερδίσει χρήματα από το παιχνίδι πιο γρήγορα από ποτέ. Με αυτό μπορείτε να αγοράσετε ζώα, κτήρια και διακοσμητικά αντικείμενα που μοιάζουν πολύ με τα αντίστοιχα του FarmVille αλλά αποπνέουν την αίσθηση της εποχής της Άγριας Δύσης. Η Zynga θα ενσωματώσει κι άλλες περιοχές στο μέλλον.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου