Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Microsoft: πρώτη ματιά στο Windows Phone 7


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft παρουσίασε την πιο πρόσφατη build του λειτουργικού Windows Phone 7





Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft αποκάλυψε την πιο πρόσφατη build των Windows Phone 7, η οποία όπως φαίνεται έχει μόλις μικρές διαφορές, αλλά αποδεικνύει ότι το νέο λειτουργικό της εταιρείας για συσκευές κινητής τηλεφωνίας πρόκειται να είναι έτοιμο σύντομα.

Η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρείται στην οθόνη κλειδώματος, η οποία εμφανίζεται πιο "συμπαγής", με κείμενο μικρότερο και καθαρότερο. Επίσης, ορισμένα από τα πλακίδια έχουν αναβαθμιστεί με νέο σχεδιασμό και εικονίδια –ξεχωρίζουν ιδιαίτερα αυτά του Outlook και του Marketplace.

Η Microsoft ανακοίνωσε, επίσης αυτή την εβδομάδα, ότι η ολοκληρωμένη έκδοση αναμένεται να είναι πολύ σύντομα έτοιμη ώστε να ενσωματωθεί σε νέες συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Το Windows Phone 7 ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Mobile World Congress και αποτελεί τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του Windows Mobile OS. H Microsoft δεν έκανε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα διάθεσης του επερχόμενου λειτουργικού.



πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου