Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Οι εκτυπωτές της HP αποκτούν δικό τους email


Η HP ανακοίνωσε ότι στο εγγύς μέλλον θα προικίσει τους εκτυπωτές της με νέα χαρακτηριστικά, τα οποία θα αλλάξουν σημαντικά τις δυνατότητες και τις προοπτικές τους. Μεταξύ άλλων, κάθε εκτυπωτής με τιμή από 99 δολάρια και πάνω θα έχει τη δική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με αυτό τον τρόπο θα έχει τη δική του αυθύπαρκτη παρουσία στο Internet.




Ένα από τα προβλήματα που απασχολεί εδώ και καιρό την HP είναι η διάδοση των smartphones. Οι συσκευές αυτές δεν είναι σχεδιασμένες για σύνδεση με printer, πράγμα που σημαίνει ότι η πλοήγηση στο Internet δεν καταλήγει ποτέ σε εκτύπωση. Με δεδομένο ότι η χρήση των smartphones αυξάνεται διαρκώς, η HP επιλέγει να δώσει επιπλέον χαρακτηριστικά δικτύωσης στους εκτυπωτές της για να τους φέρει πιο κοντά σε συσκευές που μπαίνουν στο Internet. Έτσι, κάθε εκτυπωτής θα έχει τη δική του διεύθυνση email, στην οποία θα στέλνει ο χρήστης φωτογραφίες που έχει τραβήξει με το κινητό του ή κείμενα που διαβάζει στον browser.



Επιπλέον, μέσω ενός site της HP, ο κάτοχος ενός εκτυπωτή θα μπορεί να του υποδεικνύει τι να κάνει και πότε. Για παράδειγμα, θα μπορεί να δίνει εντολή για εκτύπωση των κυριοτέρων ειδήσεων σε προκαθορισμένη ώρα κάθε μέρα.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου