Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ανακοινώθηκε η τιμή για το Kinect


Μετά τη φαντασμαγορική ανακοίνωση στην έκθεση E3 του Los Angeles, η Microsoft πήρε θέση και στο ζήτημα της τιμής του Kinect. Το νέο σύστημα χειρισμού του Xbox 360 αναρτήθηκε στο επίσημο διαδικτυακό κατάστημα της Microsoft, με την τιμή του να βρίσκεται στα 150 δολάρια, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες.





Παράλληλα, άρχισαν να εμφανίζονται στα κανάλι λιανικής και τα πρώτα παιχνίδια του Xbox 360 που θα υποστηρίζουν το νέο σύστημα. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 60 δολάρια, οπότε αν κάποιος θέλει το Kinect και τρία παιχνίδια θα χρειαστεί να πληρώσει περίπου όσα θα πλήρωνε για να αγοράσει το νέο Xbox 360.



Η τιμή του Kinect είναι αρκετά πάνω από το Move της Sony κι αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν συγκαταλέγεται στα υπέρ του. Η Microsoft προφανώς θεωρεί ότι το Kinect (πρώην Natal) είναι πολύ ανώτερο τεχνολογικά από το Move, εξ ου και η διαφορά στην τιμή.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου