Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Motorola Flipout


Η Motorola ανακοίνωσε την κυκλοφορία του MOTOROLA FLIPOUT™ με MOTOBLUR™, ένα νέο, τετράγωνο και compact smartphone.
Διαθέσιμο στην Ευρώπη από το 2ο τετράμηνο του 2010, το FLIPOUT διαθέτει λογισμικό Android 2.1 και καινοτόμο, τετράγωνο σχεδιασμό, που ανοίγει περιστροφικά για να αποκαλύψει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY με ξεχωριστή σειρά για τα πλήκτρα αριθμών.





Το FLIPOUT διαθέτει έως και επτά εξατομικευμένες οθόνες, live wallpapers και ασφάλεια για ανταλλαγές χρηστών server. Με το MOTOBLUR δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν όσους και ό,τι τους αφορά με ευκολία.

«Το FLIPOUT έρχεται να προστεθεί στα κινητά της MOTOROLA που συνδυάζουν το λογισμικό Android με το design για να δώσει μια νέα διάσταση στην τυπική μορφή των smartphones. Σε έναν απίστευτα compact κύβο, το FLIPOUT ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη, την τσάντα ή μια μικρή τσέπη, κάνοντας διασκεδαστική και εύκολη τη σύνδεση στο internet όσο είστε σε κίνηση», είπε ο Ralf Gerberhagen, αντιπρόεδρος και GM της MOTOROLA, στο τμήμα Mobile Devices, για τη Δυτική Ευρώπη. «Για τους φίλους του social networking το FLIPOUT εμπλουτίζει την εμπειρία τους με το MOTOBLUR, δίνοντας τους τη δυνατότητα να συνδέονται με τα δίκτυα τους όπως επιθυμούν».

Η παλέτα των χρωμάτων που θα αντιστοιχεί σε κάθε χώρα θα είναι συγκεκριμένη και θα αποτελείται από τα: Licorice, Fairway Green, Raspberry Crush, Brilliant Blue, Poppy Red, Saffron ή Λευκό.

Ενισχυμένο MOTOBLUR

Το MOTOBLUR είναι η αποκλειστική εμπειρία που προσφέρει η MOTOROLA σε συνδυασμό με το λογισμικό Android που επιτρέπει την ανταλλαγή επαφών, μηνυμάτων, posts, εικόνων και πολλών άλλων – από πηγές όπως το Facebook®, MySpace, Twitter™, Gmail™, επαγγελματικά και προσωπικά e-mail και το last.fm – και τα εμφανίζει αυτόματα στην οθόνη σας. Το MOTOBLUR κάνει αυτόματο backup των επαφών σας, των στοιχείων log-in, των ρυθμίσεων της οθόνης σας και του e-mail σας σε έναν ασφαλή server και παρέχει την εύκολη διαγραφή τους εάν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί. Με ένα username και password μπορείτε να επαναφέρετε τις επαφές, τα μηνύματα και τη συνδεσιμότητα σας με προηγούμενα δίκτυα και παρόχους e-mail.

Το FLIPOUT προσφέρει ενισχυμένη MOTOBLUR λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων:

- Widget για happenings και μηνύματα – φίλτρα για social networks, επαφές ή group επαφών για να έχετε μόνο τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν

- Προσωπικές ρυθμίσεις οθόνης – κινηθείτε και αλλάξτε το μέγεθος των ήδη εγκατεστημένων widgets σε 7 οθόνες

- Battery manager – διαχειριστείτε την κατανάλωση της μπαταρίας ρυθμίζοντας τη συσκευή σε ένα από τα τρία performance modes

- Data manager – παρακολουθείστε τη χρήση δεδομένων από τη βασική οθόνη για να διαχειρίζεστε καλύτερα τα προγράμματα σύνδεσής σας

- Προσωπικό και εταιρικό e-mail – προωθούνται αυτόματα στη συσκευή σας

- Δυνατότητες re-tweet

Το FLIPOUT έχει τεχνολογία CrystalTalk™ PLUS, που βελτιώνει την φωνή φιλτράροντας τους εξωτερικούς ήχους για καλύτερες συνδιαλέξεις. Χτίζοντας στην προϋπάρχουσα τεχνολογία της MOTOROLA για ηχεία και μικρόφωνα, το CrystalTalk PLUS προσθέτει ένα δεύτερο μικρόφωνο για να προσφέρει ακόμα καθαρότερη ποιότητα φωνής, ενώ συγχρόνως περιορίζει τους εξωτερικούς ήχους.

Web & Multimedia

Το FLIPOUT φέρνει την καλύτερη περιήγηση σε web και εικόνες στην παλάμη του χεριού σας με τη δυνατότητα multi-touch pinch & zoom και με την ενεργοποίηση του Adobe® Flash® που διευκολύνει την πρόσβαση σε περισσότερες σελίδες με rich content.

Για τους φίλους της μουσικής, το FLIPOUT διαθέτει media player με υποστήριξη της δυνατότητας να εμφανίζονται οι στίχοι σε πλήρη οθόνη, την εμφάνιση των στοιχείων των τραγουδιών για να γνωρίζετε τι ακούνε οι γύρω σας.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά multimedia είναι η κάμερα 3 MP με Digital Zoom και τεχνολογία KODAK PERFECT TOUCH, για καλύτερες και φωτεινότερες φωτογραφίες και gallery mode για τη δυνατότητα να σημειώνετε και να βάζετε ετικέτες στις φωτογραφίες σας. Ευκολότερη, one-touch δυνατότητα upload στο Facebook, MySpace, Picasa και Photobucket για να μπορείτε να μοιράζεστε τις εικόνες σας γρήγορα και εύκολα.

Ακόμα υπάρχουν ενσωματωμένες οι δυνατότητες video capture, playback και streaming σε συνδυασμό με BlueTooth®1 δυνατότητες για wireless κλήσεις και μουσική.

Το FLIPOUT διαθέτει ολοκληρωμένες λειτουργίες Google™, Google Search™, Google Maps™, Gmail™ και πρόσβαση σε χιλιάδες applications από το Android Market.

πηγή:www.kathimerini.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου