Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Canon PIXMA iP2700


Ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου και υψηλή ταχύτητα για τους οικιακούς χρήστες.
Η Intersys A.E. ανακοίνωσε τη διάθεση του εξαιρετικά κομψού και εύχρηστου εκτυπωτή οικιακής χρήσης Canon PIXMA iP2700, ο οποίος προσφέρει τη εκτυπώσεις με εξαιρετική ευκρίνεια κειμένου και ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου, σε προσιτή τιμή. Ο PIXMA iP2700, με το μικρό του μέγεθος και την κομψή του σχεδίαση, είναι ιδανικός για τους οικιακούς χρήστες που αναζη¬τούν μια απλή και εύχρηστη συσκευή με εκλεπτυσμένη αλλά όχι εξεζητημένη σχεδίαση, που μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς πρόβλημα σε οποιοδήποτε έπιπλο.





Ο PIXMA iP2700 ενσωματώνει την τεχνολογία FINE της Canon (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering), η οποία προσφέρει εκτυπώσεις χωρίς κόκκο και ανάλυση έως 4800 x 1200dpi με σταγονίδια μελανιού με όγκο 2pl. Ενδείκνυται για εκτυπώσεις από το Διαδίκτυο, καθώς και για εκτυπώσεις εγγράφων και φωτογραφιών.

Ο εκτυπωτής διαθέτει τη δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφίας 10x15 εκ. χωρίς περιθώ¬ρια σε περίπου 55 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιεί το σύστημα ChromaLife 100+ της Canon, το οποίο προσφέρει εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής και βελτιωμένη ποιότητα, διασφαλίζο¬ντας ότι τα χρώματα των εικόνων θα παραμείνουν ζωηρά, έντονα και αναλλοίωτα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η κορυφαία ποιότητα παραγωγής προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη βεβαιότητα ότι οι φωτογραφίες που εκτυπώνουν στο σπίτι θα έχουν ποιότητα ανάλογη με εκείνη ενός φωτογραφικού εργαστηρίου.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου