Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

The Mummy MMO


Η Γερμανική εταιρεία έκδοσης και ανάπτυξης παιχνιδιών Bigpoint ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να δουλεύει το The Mummy Online, ένα δωρεάν, browser MMORPG, που θα περιστρέφεται γύρω από την ομώνυμη σειρά ταινιών του κινηματογράφου.




Όπως και στις ταινίες με πρωταγωνιστή τον Brendan Fraser, το The Mummy Online διαδραματίζεται στην Αίγυπτο, στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο τυχοδιωκτών με ξεχωριστά ταλέντα και ικανότητες, θα εξερευνήσουν το περιβάλλον και θα συναντήσουν τους χαρακτήρες της ταινίας, καθώς θα ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλο και θα πολεμά ένα “αρχαίο κακό”.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Universal Pictures προεκτείνει το προϊόν της και εκτός κινηματογράφου, αφού έχει κυκλοφορήσει νουβέλες, έχει κατασκευάσει πάρκα ψυχαγωγίας, αλλά και μια σειρά από videogames σε διάφορες πλατφόρμες. Από την άλλη όμως, θα είναι η πρώτη φορά που το franchise θα εμφανιστεί στον χώρο των MMOs. Την ανάπτυξη έχει αναλάβει η Schell Games, το στούντιο που έχει έδρα στο Pittsburgh, με ηγέτες τον πρώην διευθυντή της Disney Imagineering Virtual Reality Studio και συγγραφέα του The Art of Game Design: A Book of Lenses, Jesse Schell.

“Είναι συναρπαστικό που θα προσαρμόσουμε αυτό το δημοφιλές κινηματογραφικό franchise για την παγκόσμια αγορά των online games,” δήλωσε ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Bigpoint, Heiko Hubertz. “Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της στην τεχνολογία των browser-based games με το δημοφιλές προϊόν ψυχαγωγίας της Universal Pictures, η Bigpoint θα γίνει σύντομα μία από τις ηγετικές εκδοτικές εταιρείες στα παιχνίδια.”



πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου