Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Πρώτοι σε επισκεψιμότητα οι New York Times


Στην κορυφή της επισκεψιμότητας των ειδησεογραφικών sites βρέθηκαν οι New York Times για το μήνα Μάιο, με 32 εκατομμύρια επισκέπτες και 719 εκατομμύρια page views.




Τα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα η comScore, δείχνουν ακόμη ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας διαβάζουν περίπου 22 κείμενα της online έκδοσης της εφημερίδας. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε η Tribune, με 24,7 εκατομμύρια επισκέπτες, ενώ στην τρίτη η Advance Internet, με 18 εκατομμύρια επισκέπτε.

Στα δέκα πρώτα sites περιλαμβάνονται ακόμη η USA Today, η Washington Post και η Wall Street Journal. Η τελευταία μάλιστα είναι η μόνη που εφαρμόζει κάποιο συνδρομητικό μοντέλο εσόδων.

Όπως δήλωσε ο Τζεφ Χάκετ, αντιπρόεδρος της comScore, «τα καλά νέα για τους εκδότες είναι ότι παρά τη μείωση της κυκλοφορίας των εφημερίδων, οι Αμερικανοί διαβάζουν ειδήσεις περισσότερο από ποτέ». «Το Διαδίκτυο έχει καταστεί σημαντικό κανάλι στον τρόπο που οι κάτοικοι των ΗΠΑ ενημερώνονται, με τα τρία πέμπτα των χρηστών Ίντερνετ να διαβάζουν εφημερίδες online κάθε μήνα».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου