Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ανακοινώθηκε το Sony Ericsson Xperia X8


Η Sony Ericsson ανακοίνωσε ότι το φημολογούμενο smartphone της με τον κωδικό Shakira είναι στην πραγματικότητα το καινούριο Android μοντέλο της, Xperia X8. Το Sony Ericsson Xperia X8 μοιάζει με το X10 mini, ενώ είναι σχεδιασμένο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας.




Το Sony Ericsson Xperia X8 έχει όμορφο design με καμπύλες για να «κάθεται» καλά στο χέρι, και μια υπέροχη οθόνη TFT 3 ιντσών, με τέσσερις προσαρμοζόμενες γωνίες που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Το Timescape συγκεντρώνει την επικοινωνία σας (Facebook, Twitter, SMS, αναπάντητες κλήσεις) σε ένα μέρος, ενώ το παρών δίνει το Infinite Button που σας επιτρέπει να βρίσκετε στο Web περισσότερες πληροφορίες π.χ. για το τραγούδι που ακούτε.

Η Sony Ericsson εξόπλισε το Xperia X8 με μια κάμερα 3,2 megapixels (δυστυχώς χωρίς flash), επεξεργαστή στα 600 MHz και λογισμικό Android 1.6 (το οποίο, όμως, αναμένεται να αναβαθμιστεί σύντομα σε Android 2.1). Η κυκλοφορία του στην αγορά αναμένεται μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου