Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νέο Xbox 360 από τη Microsoft


Η Microsoft ανακοίνωσε στην έκθεση E3 τη νέα έκδοση του Xbox 360, ακολουθώντας έτσι το δρόμο που χάραξε πριν από λίγους μήνες η Sony με το PlayStation 3. Η νέα έκδοση του Xbox 360 δεν έχει διαφορές από το προηγούμενο μοντέλο όσον αφορά τις επεξεργαστικές δυνατότητες και οι μόνες διαφορές εντοπίζονται στον αποθηκευτικό χώρο, τη δικτύωση, όπως επίσης στη σχεδίαση και τις διαστάσεις της κονσόλας.




Το νέο Xbox έχει πιο λεπτή σχεδίαση και ελαφρώς πιο "επιθετικό" design. Οι σημαντικότερες αλλαγές στο hardware είναι η προσθήκη Wi-Fi, ενώ η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου ανεβαίνει πλέον στα 250GB. Κατά τα λοιπά, δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές με τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά τα τελευταία χρόνια.



Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια νέα συμφωνία με την Activision. Για τα επόμενα τρία χρόνια, η Activision θα δίνει πρώτα στο Xbox 360 τα add-ons και τα map packs για τη σειρά παιχνιδιών Call of Duty και στη συνέχεια θα τα διανέμει και στις άλλες πλατφόρμες. Η συμφωνία αυτή έχει τριετή ισχύ.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου