Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Συνεργασία Yahoo! με Ντέιβιντ Μπέκαμ


Τη συνεργασία με τον αστέρα του διεθνούς ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανακοίνωσε η Yahoo. Η συνεργασία αφορά τον αποκλειστικό σχολιασμό και περιεχόμενο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, αλλά και για την ποδοσφαιρική σεζόν 2010/11 στην Αγγλία.





Ο Μπέκαμ θα συμμετέχει ακόμη στη δεύτερη φάση του προγράμματος προβολής της εταιρείας, που θα εστιάσει σε συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες της Yahoo καθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ σε συγκεκριμένες αγορές. Στόχος του προγράμματος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, είναι η προσέλκυση περισσότερων χρηστών στη μηχανή αναζήτησης της Yahoo και η δημιουργία ενδιαφέροντος μέσα από ελκυστικές παρουσιάσεις.

Τα τρία κύρια στοιχεία της συνεργασίας της Yahoo με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ:

- Δημιουργία καναλιού του Μπέκαμ μέσα στο section Yahoo! Sports, όπου ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα μοιράζεται τις σκέψεις και την εμπειρία του από τρεις παγκόσμιες διοργανώσεις.

- Απευθείας σύνδεση με τον Μπέκαμ για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην Αγγλία, μέσω των διαφόρων καναλιών της Yahoo, όπως τα Yahoo! Answers, Y!Mail kai Y!Messenger.

- Συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στην καμπάνια της Yahoo σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου