Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

“Musical Showers” από τα Burger Kings




Φαντάζομαι πολλές φορές όταν έχετε πάει έξω για φαγητό, ενώ το φαγητό σας άρεσε δε συνέβαινε το ίδιο και με την μουσική. Αυτό μάλλον σκέφτηκαν και τα Burger Kings στην Ιαπωνία και δημιούργησαν τα “Musical Shower”, ώστε να προσελκύσουν νέους πελάτες. Τι είναι όμως το musical shower; Είναι μία απλή και παράλληλα πρωτότυπη ιδέα, ώστε ενώ τρώτε το λαχταριστό σας hamburger να ακούτε ταυτόχρονα και την αγαπημένη σας μουσική. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συνδέσετε το iPhone ή το iPod σας στην ειδική θέση και στη συνέχεια μπορούν να ακούσετε τη μουσική που θέλετε σε ότι ένταση θέλετε.






Λογικό είναι να σκεφτεί κανείς το εξής: “Μα καλά, αν ο καθένας ακούει τη μουσική που θέλει, μέσα στο μαγαζί θα γίνεται μουσικό μπάχαλο”. Η απάντηση είναι όμως όχι, χάρη στην ημισφαιρική κατασκευή γύρω από το μεγάφωνο, πάνω από το τραπέζι του πελάτη. Χάρη σε αυτή την λοιπόν την κατασκευή, οι πελάτες μπορούν να ακούν την μουσική τους όσο δυνατά θέλουν. Ελπίζω κάποια στιγμή να το εφαρμόσουν και εδώ (ή ακόμα και να έρθουν και τα Burger kings κάποια στιγμή στην Ελλάδα). Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στην ιδέα, είναι ότι κάποιος πρέπει να είναι κάτοχος iPhone ή iPod για να ακούσει τη μουσική που θέλει.


πηγή:away.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου