Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Chrome 6: Τι θα έχει και τι ‘κόπηκε’ στην πορεία…


Κάθε φορά που αναπτύσσεται ένα προϊόν software έρχεται το σημείο που αποκαλείται code freeze, το σημείο δηλαδή που οι προγραμματιστές αποφασίζουν πως ΕΤΣΙ θα είναι το νέο προϊόν. Εε λοιπόν, αυτό μόλις συνέβη για το Google Chrome 6…





Η Google πιστεύει πως με τη διαρκή αναβάθμιση του browser θα μπορέσει να ‘τρέξει’ στην κούρσα των browsers αφού ήδη μπαίνει σταδιακά στα χωράφια των Microsoft Internet Explorer και Mozilla’s Firefox έχοντας ξεπεράσει τον Opera και τον Safari.

Τι νέο θα δούμε;

Not everything missed the Chrome 6 train, of course. Some features set for delivery include:

• Extensions sync, ώστε οι extensions σε ένα μηχάνημα να είναι ίδιες με αυτές σε ένα άλλο όταν χρηιμοποιείται από το ίδιο άτομο.

• Ένα bug fix για να αυξηθεί η απεικόνηση κάποιων Scalable Vector Graphics ένα δημοφιλές φορμά γραφικών.

• Ενιαίο κουμπί menu που ενσωματώνει δύο προηγούμενα Chrome tool και page κουμπιά σε ένα.

• Συγχρονισμό της ιστορίας -browsing history, σε πολλαπλούς browsers ώστε, για παράδειγμα, σελίδες που έχει επισκεφτεί κανείς μια φορά να μπορεί να τις επισκεφτεί ξανά εύκολα.

• Background image resampling για να γίνεται αξιοποίηση των επεξεργαστών πολλαπλών πυρήνων και να γίνεται εύκολα rendering όταν αλλάζει μέγεθος .


πηγή:gadgetfreak.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου