Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Microsoft Street Slide


Η Microsoft διέθεσε χτες μια νέα υπηρεσία, παρεμφερή με το Street View της Google, η οποία όμως ενσωματώνει πολλά νέα χαρακτηριστικά
ΔΕΙΤΕ VIDEO




Σίγουρα όλοι θα θυμάστε την πρώτη φορά που είδατε το Street View της Google και πόσο εντυπωσιακή φάνταζε αυτή η καινοτόμα υπηρεσία. Όμως, το να βλέπετε έναν πολυσύχναστο δρόμο σε μια φωτογραφική σφαίρα 360 μοιρών, μπορεί πολλές φορές να σας αποπροσανατολίσει.

Έτσι, τα εργαστήρια της Microsoft ανέπτυξαν μία έξυπνη λύση, στην οποία έδωσαν το όνομα Street Slide. Η διάταξη της νέας υπηρεσίας είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με αυτή του Street View, κάνοντας έτσι την εύρεση και τη θέαση μιας συγκεκριμένης τοποθεσίας πολύ πιο εύκολη.

Όταν δεν έχετε κάνει ζουμ στο σημείο του ενδιαφέροντός σας, ο δρόμος τον οποίο κοιτάτε εμφανίζεται σαν μια δυναμική, συνεχόμενη λωρίδα, όπου εμφανίζεται απευθείας μια εικονική περίληψη του περιβάλλοντα χώρου. Αυτή η άποψη δίνει την εντύπωση ότι βλέπετε τον ίδιο τον δρόμο, αλλά από απόσταση. Επίσης, η Microsoft έχει προσθέσει στο πάνω και στο κάτω μέρος της λωρίδας ποικίλα σημεία ενδιαφέροντος, όπως μαγαζιά, δημόσια κτήρια και άλλα, ώστε μπορείτε αμέσως να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αν επιλέξετε να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, τότε η υπηρεσία σας "μεταφέρει" στην τοποθεσία που επιλέξατε.

Η Microsoft σκοπεύει να διαθέσει σύντομα την υπηρεσία στο iPhone της Apple και φυσικά στα κινητά τηλέφωνα που θα ενσωματώνουν το επερχόμενο λειτουργικό της, Windows Phone 7.



πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου