Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Google Chrome Canary


Η ομάδα του Google Chrome πρόσθεσε ακόμη ένα κανάλι στις εκδόσεις για προγραμματιστές και όσους θέλουν να πειραματιστούν στα αρχικά στάδια, το Canary builds. Διαφορετικά από τα κανάλια beta και dev , οι εκδόσεις Canary μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς να επικαλύπτουν την κανονική έκδοση του Chrome. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε την έκδοση Canary μαζί με μία κανονική έκδοση που μπορεί να είναι η σταθερή, η beta ή το από το κανάλι dev.






Οι εκδόσεις Canary είναι διαθέσιμες μόνο για windows, εγκαθίστανται σε διαφορετική διαδρομή, ανανεώνονται ξεχωριστά και εκτελούνται δίπλα δίπλα με την κανονική/beta/dev εγκατάσταση.

Το Google λέει ότι η έκδοση Canary θα είναι συνήθως η ίδια με την dev. “Μερικές φορές αν είναι απαραίτητο , μπορεί να βγάλουμε πρόσθετες ενημερώσεις στην έκδοση Canary και έτσι αυτή η έκδοση να είναι υψηλότερη από την dev.”

H έκδοση Canary συνήθως ενημερώνεται συχνότερα από το κανάλι dev (υψηλότερος κίνδυνος για δυσλειτουργίες), και εργαζόμαστε στο να κάνουμε τις ενημερώσεις τόσο συχνές όσο οι επιτυχημένες επαναδομήσεις της προηγούμενης βραδιάς. ¨Όταν κάτι δεν δουλεύει στο Canary, μπορώ να γυρίσω πίσω στο Beta Google Chrome” λέει ο Mark Larson από την ομάδα του Chrome.

O Lee Mathews από το DownloadSquad πιστεύει ότι το να υπάρχουν τέσσερις γεύσεις του Chrome είναι “Vista-esque” . To Google πιθανώς πρόσεξε ότι υπάρχουν άντθρωποι που εγκαθιστούν τυχαία εκδόσεις του Chrome και αποφάσισε να προσφέρει ένα κανάλι που ενημερώνεται ακόμη ταχύτερα από μια φορά την εβδομάδα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στου χρήστες να εγκαθιστούν μια σταθερή έκδοση του Chrome, για την περίπτωση που οι εκδόσεις “ στην κόψη του μαχαιριού” έχουν μεγάλα λάθη, ή είναι ασταθή.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου