Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Apple Mac Pro, Με 2 Επεξεργαστές 12 Πυρήνες


Στις χθεσινές ανακοινώσεις υπήρχε και μία πολυαναμενόμενη από τους επαγγελματίες του χώρου, το Mac Pro (ο επαγγελματικός επιτραπέζιος υπολογιστής εργαλείο για τους ειδικούς των γραφικών και του βίντεο). Στις αναβαθμίσεις της σειράς Mac Pro, εντυπωσιακότερη είναι η δυνατότητα επιλογής δύο εξαπύρηνων επεξεργαστών Intel Xeon για συνολικά 12 πυρήνες.






Η τιμή του συστήματος με τους 12 πυρήνες θα είναι $4,999. Η τιμή εκκίνησης για το σύστημα με τον τον ένα τετραπύρηνο Intel Xeon στα 2.8GHz είναι $2,499, και με τους δύο επεξεργαστές και τους 8 πυρήνες $3,499. Εξ ίσου σημαντική αναβάθμιση είναι αυτή της κάρτας γραφικών, με βασική επιλογή την ATI Radeon HD 5770 και επιλογές την HD 5870 με 1GB μνήμη.

Επίσης και η μνήμη αναβαθμίζεται μέχρι τα 32GB πλέον και υπάρχει δυνατότητα επιλογής μέχρι τεσσάρων SSD δίσκων των 512GB (μην ρωτάτε πόσο κάνουν). Τα συστήματα θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου