Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η Microsoft Ανακοινώνει τους Πρώτους Κατασευαστές Windows Phone 7


Η φιλοσοφία της Microsoft ήταν πάντα να δουλεύει με συνεργαζόμενες εταιρείες, ειδικά στον χώρο των κινητών τηλεφώνων πάντα είχε ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών, είτε διανομείς, κατασκευαστές, εταιρείας παραγωγής λογισμικού για το φορητό τους λειτουργικό. Οι πρώτες εταιρείες που θα συνεργαστούν με την Microsoft για την κατασκευή των πρώτων συσκευών Windows Phone 7 ανακοινώθηκαν χθες από την εταιρεία, και η λίστα έχει εντυπωσιακά ονόματα.





Dell, HTC, Samsung, LG και ASUS όλες έχουν επιβεβαιώσει ότι θα έχουν συσκευές έτοιμες όταν θα κυκλοφορήσει το λειτουργικό. Από τις πέντε εταιρείες ίσως το πιο αναπάντεχο όνομα είναι αυτό της Dell, μετά την μεγάλη ώθηση που έδωσε η εταιρεία στο τμήμα κινητών τηλεφώνων με το μοντέλο Streak (που τρέχει Android), και την δέσμευση της εταιρείας ότι θα ανακοινώσει και άλλες συσκευές με λειτουργικό το Android, τώρα δηλώνει παρόν και με κινητά Windows Phone. Είναι καλή εποχή για όσους τους αρέσουν και ασχολούνται με έξυπνα κινητά τηλέφωνα.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου