Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η Samsung ετοιμάζει άθραυστες οθόνες AMOLED


Ακόμα κι ο πιο προσεκτικός άνθρωπος του κόσμου κάποια στιγμή θα αφαιρεθεί και θα του πέσει αυτό που κρατά στα χέρια του.
ΔΕΙΤΕ VIDEO




Αν του πέσει ένα πακέτο τσιγάρα δεν τρέχει και τίποτα, αν όμως του πέσει το κινητό του υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πάθε ζημιά. Κι επειδή η "μικρή περίπτωση" συνήθως πολλαπλασιάζεται επί το Νόμο του Μέρφυ, το άμοιρο κινητό δεν έχει και πολλές ελπίδες.

Η Samsung αναπτύσσει αυτό τον καιρό μια νέα οθόνη AMOLED, η οποία έχει μια εκπληκτική ιδιότητα: δε σπάει με τίποτα! Η οθόνη αυτή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, οπότε απαιτούνται μεγάλες προσπάθειες για να της συμβεί κάτι κακό.



Το εντυπωσιακό είναι ότι η νέα οθόνη δεν υπολείπεται καθόλου σε επιδόσεις των AMOLED που ξέρουμε, οπότε η υιοθέτηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι σχεδόν μονόδρομος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πέσει το κόστος κατασκευής και για το λόγο αυτό η Samsung θα την κάνει mainstream σε δύο περίπου χρόνια


πηγή:t3mag.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου