Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Darkspore


Η Maxis επιστρέφει στο γαλαξία του Spore με το Darkspore, ένα action role-playing game, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται να ρίξει μια ματιά σε μία πιο «σκοτεινή» πλευρά του παιχνιδιού που συνέλαβε και οραματίστηκε ο Will Wright.





Ο νέος τίτλος που θα βασίζεται στο κόσμο του Spore θα προσφέρει γρήγορο gameplay, καθώς οι παίκτες θα μάχονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του γαλαξία για να τον σώσουν από τις μεταλλαγμένες δυνάμεις των Darkspore. Οι παίκτες για να τα καταφέρουν θα πρέπει πρώτα να συγκεντρώσουν ένα οπλοστάσιο από όπλα οργανικής μορφής και να δημιουργήσουν πανίσχυρους γενετικούς ήρωες με διαφορετικές δυνατότητες. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Creature Creator, οι gamers θα μπορούν να αναβαθμίζουν τους ήρωες τους, επιλέγοντας μέσα από εκατοντάδες συνδυασμούς διαφορετικών αντικειμένων. Φυσικά, τα upgrades που θα έχουν στη διάθεση τους οι παίκτες θα εξαρτώνται άμεσα από την πορεία τους μέσα στο παιχνίδι. Παράλληλα, όσο θα περνάει ο καιρός και το παιχνίδι θα δυσκολεύει, οι παίκτες θα πρέπει να πραγματοποιούν τους σωστούς συνδυασμούς με τα squad τους για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις δυνάμεις των Darkspore. Ο νέος τίτλος της Maxis αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2011 και σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς θα διαφοροποιείται αρκετά από το «παιδικό» ύφος του Spore.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου