Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Το Seagate GoFlex Home NAS Υπόσχεται Εύκολη Πρόσβαση στα Αρχεία Πολυμέσων σας


Η Seagate κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση της οικογένειας αποσπώμενων δίσκων Seagate GoFlex Home, ένα μέσω αποθήκευσης σε NAS, με δυνατότητες πολυμέσων για οικιακή χρήση. Με αρχική επιλογή δίσκων 1ΤΒ ή 2ΤΒ, το GoFlex Home μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα απλώς αφαιρώντας τον έναν δίσκο και βάζοντας έναν μεγαλύτερο στην θύρα SATA που είναι εύκολα προσβάσιμη.





Εναλλακτικά υπάρχει θύρα USB 2.0 για χρήση εξωτερικών δίσκων, ή για να μοιράσετε κάποιον εκτυπωτή στο δίκτυο του σπιτιού. Μπορεί να μοιράσει και να παίξει ψηφιακά αρχεία πολυμέσων σε PC ή Μac μέσω της θύρας ethernet που διαθέτει.

Όσο για απομακρυσμένη πρόσβαση, έχουμε δει όλοι τις δυνατότητες του Pogoplug, να μοιράζει φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία σε φίλους και μέλη της οικογένειας μέσω ενός ιδιωτικού ιστότοπου, το Seagate προσφέρει την υπηρεσία Seagate Share Pro μέσω της οποίας επιτρέπει την πρόσβαση σε κινητά τηλέφωνα και έχει ενσωμάτωση με τις υπηρεσίες Facebook και Flickr και ανανεώσεις μέσω RSS. Το Seagate GoFlex Home είναι άμεσα διαθέσιμο, από $159.99 για το 1ΤΒ και $229.99 για το 2ΤΒ.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου