Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Καλό σήμα 3G σε εσωτερικούς χώρους εγγυάται η Vodafone


Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλοι οι κάτοχοι κινητού Vodafone που έχουν σύνδεση ADSL στο σπίτι ή το γραφείο τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «πύλη» για να έχουν καλό σήμα 3G σε χώρους όπου παλαιότερα είχαν ασθενές σήμα ή καθόλου.





Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, η συσκευή τεχνολογίας 3G Femtocell λειτουργεί με όλες τις τερματικές συσκευές 3G και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 16 συσκευές (κινητά τηλέφωνα, Vodafone Mobile Connect stick), εκ των οποίων έως και 4 ταυτόχρονα, για υπηρεσίες φωνής, βίντεο κλήσεων και mobile internet. Οι συγκεκριμένες συσκευές δεν ξεπερνούν σε μέγεθος ένα κοινό router και κατασκευάζονται από τη Huawei.

Σημειώνεται ότι oι κινητές υπηρεσίες που δρομολογούνται μέσω του Vodafone Access Gateway βασίζονται στην υπάρχουσα υπηρεσία ADSL. Εάν διακοπεί η σύνδεση ADSL, η πύλη θα σταματήσει επίσης να λειτουργεί και οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας θα επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Η συσκευή εκπέμπει σε χαμηλότερα επίπεδα ραδιοεκπομπών από ένα συνηθισμένο ασύρματο Wi-Fi router.

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής θέλει να αλλάξει τη διεύθυνση στην οποία χρησιμοποιείται το Vodafone Access Gateway, πρέπει οπωσδήποτε να ειδοποιήσει τη Vodafone. Διαφορετικά, σημαντικές υπηρεσίες, όπως οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης, μπορεί να μην δρομολογούνται στο σωστό κέντρο υπηρεσιών. Ακόμα, το Vodafone Access Gateway μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί.

Η συσκευή Vodafone Access Gateway διατίθεται δωρεάν ή με έκπτωση σε συνδρομητές συμβολαίου ανάλογα με το μέσο μηνιαίο λογαριασμό. Οι πελάτες καρτοκινητής, ή συμβολαίου για τους οποίους δεν παρέχεται έκπτωση μπορούν να το αποκτήσουν στην τιμή των 150€.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone ή να καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών (13830 για πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής και 1399 για εταιρικούς πελάτες).


πηγή:in.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου