Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Κατάδικος επιχειρεί να μειώσει την ποινή του μέσω... Photoshop


Το 2007, ο Daryl Simon κρίθηκε από αμερικανικό δικαστήριο ένοχος για μια σειρά οικονομικών εγκλημάτων. Ο Simon κατέβαλε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο δεν ήθελε να κουβαλάει την ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο και προσκόμισε ελαφρυντικά στοιχεία για να εξασφαλίσει μια πιο ευνοϊκή απόφαση. Δυστυχώς γι' αυτόν, όμως, οι επιδόσεις του στο Photoshop ήταν απογοητευτικές.






Ο Simon προσκόμισε στο δικαστήριο φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν να προσφέρει εθελοντική κοινωνική εργασία σε νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, καθώς και σε σχολεία βοηθώντας μαθητές στις εργασίες τους. Ο δικαστής και οι κατήγοροι παρατήρησαν κάτι περίεργο στις φωτογραφίες και τελικά διαπίστωσαν ότι σε κάποιες από αυτές ο Simon είχε την ίδια ακριβώς έκφραση. Με λίγα λόγια, ο Simon πήρε το πρόσωπό του από μία φωτογραφία και το έκανε ένθεση σε άλλα αρχεία.

Φυσικά, ο δικαστής δεν ενθουσιάστηκε από την πρωτοβουλία του Simon και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 24 ετών για προσπάθεια εξαπάτησης του δικαστηρίου.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου