Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Χωρίς χρέωση οι κλήσεις μέσω Skype


Το Skype ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει τελικά να προχωρήσει σε χρεώσεις των κλήσεων που θα πραγματοποιούνται μέσω δικτύων 3G





Στα τέλη Μαΐου, το Skype είχε ανακοινώσει ότι οι κλήσεις μέσω δικτύων 3G θα πραγματοποιούνταν δωρεάν μέχρι το τέλος του 2010 και ότι από το νέο έτος θα χρεώνονταν με ένα σχετικό αντίτιμο.

Τελικά, η δημοφιλής VoIP υπηρεσία πήρε την απόφαση να μην προβεί σε αυτού του είδους χρεώσεις στις κλήσεις που γίνονται μέσω 3G.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "πιστεύουμε ότι ο κόσμος της κινητής τηλεφωνίας διανύει μια περίοδο αλλαγών και ως εκ τούτου είναι σημαντική η καλύτερη ποιότητα των κλήσεων αλλά και η διαθεσιμότητα αυτών. Για τον λόγο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε ότι δεν σκοπεύουμε πλέον να προχωρήσουμε σε χρεώσεις των κλήσεων που θα πραγματοποιούνται μέσω 3G. Στόχος μας είναι να κάνουμε ευκολότερη την επικοινωνία των χρηστών".

Επίσης, η αναβαθμισμένη έκδοση του Skype παρέχει υποστήριξη για multitasking, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν συνεχώς ενεργοποιημένη την εφαρμογή στο iPhone τους και να πραγματοποιούν κλήσεις με πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.


πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου