Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Nokia: "Το N8 θα μας σώσει"


Σύμφωνοι, όλοι οι κατασκευαστές κινητών μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τα προϊόντα τους. "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει", που λέει κι ο θυμόσοφος λαός. Βέβαια, η Nokia το παρατράβηξε λιγάκι.





Ο ίδιος ο CEO Olli-Pekka Kallasvuo είπε ότι το επερχόμενο N8 θα είναι "ο σωτήρας" της εταιρείας. Έχουμε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι "το τάδε μοντέλο θα ανοίξει νέους ορίζοντες στα smartphones", αλλά πρώτη φορά ακούμε αφεντικό να λέει ότι ένα κινητό θα σώσει την εταιρεία του.

Ο Kallasvuo έκανε την εν λόγω δήλωση στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Nokia για το 2ο τρίμηνο του 2010. Αν και οι πωλήσεις πήγαν πολύ καλά, τα έσοδα για την εταιρεία ήταν μειωμένα κατά 40% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Το Symbian 3 είναι ένας από τους βασικούς λόγους που κάνουν τον Kallasvuo να περιμένει τόσα πολλά από το N8. Προφανώς, οι Φινλανδοί πιστεύουν ότι το νέο Symbian είναι ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί σε λειτουργικό κινητών στο γνωστό σύμπαν, αλλά το θέμα είναι να δούμε τι θα πει κι ο κόσμος.

Το N8 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.



πηγή:t3mag.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου