Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η εφαρμογή MOG για Android και iPhone με 8 εκατομμύρια τραγούδια αλλά χωρίς πολυεπεξεργασία


Το όνομα μοιάζει σαν να βγήκε από το παιγνίδι Final Fanatsy, αλλά ακούσαμε ότι είναι αρκτικόλεξο που σημαίνει “μουσική πάντα μαζί μας” (Music On the Go), και η MOG υποστηρίζει επάξια το όνομά της σε Android και iPhone. Με $10/μήνα έχουμε πρόσβαση σε περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια τραγούδια - πρακτικά σημαίνει ότι καλύπτει οτιδήποτε μπορεί κάποιος να θελήσει.





Τα τραγούδια (.mp3 και με δειγματοληψία 320Kbps) παραμένουν στη συσκευή για όσο διάστημα υπάρχει ενεργή συνδρομή. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζεται , προς το παρόν, πολυεπεξεργασία. Η MOG λέει ότι δουλεύει πάνω σ’ αυτό και σε επόμενη έκδοση θα λυθεί το πρόβημα (τουλάχιστον για το iOS 4).Οι λειτουργίες αναπαραγωγής παρουσιάζουν επίσης κάποιες ελλείψεις (ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για την πρώτη έκδοση της εφαρμογής).
Στον τομέα της αναζήτησης τα καταφέρνει πολύ καλά, πράγμα πολύ θετικό αν σκεφτούμε τον όγκο των δεδομένων που έχει να διαχειριστεί.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου