Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Gothic 4


Η Atari Hellas που θα φέρει το παιχνίδι, έστειλε μόλις το εξής Δελτίο Τύπου με μερικές ζουμερές πληροφορίες:Ο πόλεμος έχει εξαπλωθεί στα νότια νησιά μέχρι τελικά να φτάσει στο ειδυλλιακό νησί του Feshyr. Παίρνετε το ρόλο ενός νέου ήρωα που αναλαμβάνει να εκδικηθεί για την άνανδρη επίθεση του στρατού του βασιλιά που ερείπωσε το χωριό του. Σύντομα όμως καταλαβαίνετε ότι μια μυστηριώδης σατανική δύναμη κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις και προκειμένου να αποκαλύψετε το μυστικό πρέπει να βρείτε τι κρύβετε πίσω από τη μυστηριώδη γυναίκα με το αρχαίο κόσμημα…

KEY FEATURES:

• Σύστημα μάχης: Καινοτόμο σύστημα μάχης που προσφέρει γρήγορη εκμάθηση των skills, των special moves και των τριών βασικών τύπων attacks.

• Ιστορία: Μια βαθιά, δυνατή ιστορία με αμέτρητα quests που μπορούν να λυθούν με περισσότερους από έναν τρόπους

• Προσβασιμότητα: Μοναδική ιστορία, εύχρηστο interface και χειρισμοί, lock on targets και έξυπνο hint system.

• Συνεχής δράση: Ο ρυθμός κρατιέται σε υψηλά επίπεδα καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με μοναδικά cut scenes.

• Εξέλιξη του ήρωα σας: Κερδίστε experience points και ανεβάστε το επίπεδο του χαρακτήρα σας, τα attributes, τα skills και τα crafting abilities.

• Πλήρως ανοικτός κόσμος: Απολαύστε την πλήρη ελευθερία και τις απεριόριστες επιλογές που ήδη γνωρίζετε από την σειρά Gothic.

Το σημαντικότερο όλων, η τιμή: 39 ευρώ, η προτεινόμενη λιανική.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου