Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Στα 159 ευρώ το κόστος του Kinect Adventures


Η Microsoft ανακοίνωσε το πακέτο «όλα- σε- ένα» του Kinect, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αυτά τα Χριστούγεννα: η κονσόλα Xbox 360 4GB, ο επαναστατικός αισθητήρας Kinect και το παιχνίδι “Kinect Adventures” θα περιέχονται όλα μαζί σε ένα πακέτο, στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €309*.






Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «με το παιχνίδι “Kinect Adventures” οι παίκτες θα ζήσουν 20 διαφορετικές περιπέτειες — περνώντας μέσα από τα ορμητικά νερά ενός ποταμού ή σκύβοντας και πηδώντας τα εμπόδια που βρίσκονται στην διαδρομή τους προς την κορυφή ενός βουνού και άλλων εξωτικών τοποθεσιών — χωρίς να χρειάζεται η χρήση κάποιου χειριστηρίου. Επιπλέον, όσοι είναι ήδη κάτοχοι μιας κονσόλας Xbox 360 μπορούν να αγοράσουν τον αισθητήρα Kinect με το παιχνίδι “Kinect Adventures” στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €159*. Ο αισθητήρας, που θα λειτουργεί κανονικά με τις 13 εκατομμύρια κονσόλες Xbox 360 που έχουν πουληθεί σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), εντοπίζει κάθε κίνηση ολόκληρου του σώματος σας, ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές σας και σας προσφέρει άμεσα την εμπειρία παιχνιδιού με πολλούς παίκτες (multiplayer).

Παράλληλα, η νέα κονσόλα Xbox 360 4GB, της οποίας η διανομή ξεκινάει από τις 20 Αυγούστου σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, θα διατίθεται στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €206*. Με ένα νέο, κομψό σχεδιασμό, η κονσόλα Xbox 360 4GB έχει εκπληκτική εμφάνιση και περιλαμβάνει ενσωματωμένο Wi-Fi N, 4GB αποσπώμενη εσωτερική μνήμη, πλήκτρα αφής και μαύρο ματ φινίρισμα.2

«To “Kinect” για το Xbox 360 προσφέρει άφθονες δυνατότητες ψυχαγωγίας, μεταμορφώνοντας το καθιστικό μας σε αίθουσα γυμναστικής, χορευτικό club και αθλητικό στάδιο μέσω των παιχνιδιών όπου χρησιμοποιούμε όλο το σώμα και τη φωνή μας, ενώ παρέχει τη δυνατότητα για πολλαπλούς παίκτες (multiplayer)», δήλωσε ο Chris Lewis, Αντιπρόεδρος, Interactive Entertainment Business, Microsoft Europe. «Είτε είστε νέος κάτοχος ενός Xbox 360, είτε διαθέτετε ήδη μια τέτοια κονσόλα, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τις εμπειρίες του Kinect για άφθονη διασκέδαση χωρίς τη χρήση χειριστηρίου, καθώς και ψυχαγωγία πέρα από τα συνηθισμένα. Αυτά τα μοναδικά προϊόντα και οι προσφορές στα καταστήματα παρέχουν τον πιο ολοκληρωμένο και οικονομικό τρόπο για να απολαύσει όλη η οικογένεια το Kinect αυτά τα Χριστούγεννα».

Περισσότερα από 15 παιχνίδια θα είναι έτοιμα να διατεθούν κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος. Ο χρήστης επίσης διασκεδάζει, έχοντας τη δυνατότητα να συγκεντρώσει την αγαπημένη του μουσική σε ένα μόνο σημείο και να τη διαχειρίζεται ανατρέχοντας στα κομμάτια που επιθυμεί, απλά με την κίνηση του χεριού του. Το Kinect προσφέρει νέους τρόπους στους φίλους και την οικογένεια για να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Με το Video Kinect μοιράζεστε ένα χαμόγελο με τους φίλους και την οικογένειά σας «ανοίγοντας» ένα παράθυρο στα καθιστικά όλου του κόσμου.

Τα παιχνίδια για το Kinect, συμπεριλαμβανομένων των “Kinectimals,” “Kinect Sports” και “Kinect Joy Ride”, θα πωλούνται στα καταστήματα στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €51*».



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου