Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Επανέρχεται το HP Slate 500 με Windows 7


Η HP ανάρτησε στο website της πληροφορίες σχετικά με το νέο tablet PC





H Hewlett Packard ανέβασε στο site της το slate PC, το οποίο έχει ονοματίσει PalmPad, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να διαθέσει ένα σύστημα που πολλοί είχαν χαρακτηρίσει ως "τον κύριο ανταγωνιστή του iPad".

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το HP Slate, υποδεικνύουν ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 8.9 ιντσών, θα διαθέτει δύο κάμερες και θα τρέχει στα Windows 7.

Windows 7 ή Palm WebOS

Η HP είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της ότι σκοπεύει να διαθέσει το HP Slate με Windows 7 στις αρχές του 2010.
Από τότε, η εταιρεία απέκτησε την Palm και βρίσκεται πλέον στη διαδικασία ανάπτυξης του Palm WebOS λειτουργικού συστήματος για μια ευρεία γκάμα νέων φορητών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των slate PCs.

Οι λεπτομέρειες του HP Slate, που δημοσίευσε η HP στο site της, δείχνουν ότι το σύστημα θα έχει οθόνη αφής 8.9 ιντσών, ενώ τελικά το λειτουργικό σύστημα που έχει επιλεχθεί είναι τα Windows 7 Premium. Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με δυο web κάμερες προκειμένου να είναι εφικτή η πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων.

Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση ή την τιμή του slate PC.



πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου