Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Απίστευτη προσφορά της Samsung σε δυσαρεστημένους κατόχους του iPhone 4


Την ιστορία με το iPhone 4 και την κεραία του την ξέρετε. Όπως επίσης ξέρετε ότι το συγκεκριμένο θέμα έδωσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία σε πολλούς κατασκευαστές κινητών να βγουν και να τα χώσουν άσχημα στον Steve Jobs, όταν ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι τέτοια προβλήματα με την κεραία υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα smartphones.






Η αρχική ανακοίνωση της Samsung ήταν αρκετά ήπια, ωστόσο η επόμενη κίνηση των Κορεατών κερδίζει σίγουρα τις εντυπώσεις.

Η Samsung Μεγ. Βρετανίας ανακοίνωσε ότι θα δώσει εντελώς δωρεάν από ένα Galaxy S σε όσους αγόρασαν iPhone 4 και απογοητεύτηκαν από τις επιδόσεις του. Το τρομερό είναι ότι οι Βρετανοί δε χρειάζεται καν να παραδώσουν το iPhone 4 για να πάρουν το Galaxy S - αρκεί μόνο να στείλουν μήνυμα μέσω του Twitter!

Φυσικά, η πρωτοβουλία της Samsung είχε τρομακτική ανταπόκριση και τα αποθέματα για τα δωρεάν Galaxy S τελειώνουν (αν δεν έχουν ήδη εξαντληθεί). Κι αν έχετε έστω και την παραμικρή αμφιβολία ότι όλα αυτά συμβαίνουν για να χλευάσει η Samsung την Apple, ιδού η απάντηση της εταιρείας σε έναν τύπου που έστειλε μήνυμα: "Γεια σου, Jose, το Galaxy S που θα αντικαταστήσει το iPhone 4 είναι ήδη στο δρόμο. Έχει πολύ καλό σήμα ;-)"



πηγή:t3mag.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου