Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Dragon Age 2


Όσο περνάει ο καιρός σιγά σιγά έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερο νέα στοιχεία για το sequel του Dragon Age. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν την εμφάνιση τους στην πρόσφατη Comic-Con, το σύστημα των διαλόγων αναμένεται να αλλάξει σημαντικά και να απλουστευθεί σε σημαντικό βαθμό.






Συγκεκριμένα, οι επιλογές που θα έχουν στη διάθεση τους οι παίκτες αναμένεται να περιοριστούν στις 3. Ειδικότερα οι απαντήσεις με θετική απόκριση θα απεικονίζονται με ένα κλαδί ελιάς, αυτές που θα προβάλλουν μία αρνητική διάθεση με μία αρχαιοελληνική μάσκα θεάτρου και τέλος οι αποκρίσεις που θα εκφράζουν μία κακία θα αποτυπώνονται με μία κόκκινη γροθιά. Ένα επίσης νέο χαρακτηριστικό που έχει βγει στην επιφάνεια είναι ότι κατά τη διάρκεια ενός διαλόγου οι παίκτες θα μπορούν να ορίσουν έναν σύντροφο να αναλάβει τις απαντήσεις, διατηρώντας παράλληλα μία κινηματογραφική προσέγγιση. Πέραν από την ανανέωση των διάλογων όμως και το σύστημα μάχης αναμένεται να υποστεί το απαραίτητο ρετουσάρισμα, καθώς στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πιο ρεαλιστικό και δυναμικό combat system. Η BioWare ανακοίνωσε ότι το Dragon Age 2 θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο του 2011 και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη μας έχει ανοίξει η όρεξη!



πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου