Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε Android, iPhone και Blackberry



Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, οι χρήστες των smartphones λατρεύουν εφαρμογές όπως το Facebook, χάρτες και την πρόβλεψη του καιρού. Δείτε τους σχετικούς πίνακες




Οι εφαρμογές που μπορεί να κατεβάσει ένας χρήστης του iPhone είναι κυριολεκτικά χιλιάδες. Είτε θέλετε να δείτε τον καιρό, να παίξετε ένα παιχνίδι ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα, υπάρχει η ανάλογη εφαρμογή, επί πληρωμή ή δωρεάν.

Και ενώ η Apple είναι κυρίως γνωστή για τις mobile applications, τα Blackberry και Android προσφέρουν επίσης μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, οι οποίες είναι διαθέσιμες. Όπως είναι αναμενόμενο, τα smartphones θα συνεχίσουν να κατακλύζουν την αγορά κινητής τηλεφωνίας, οπότε είναι φυσικό να δούμε σημαντική ανάπτυξη και των «φορητών» εφαρμογών.

Η έρευνα, που διεξήχθη σε διάστημα 30 ημερών και σε 4.200 ανθρώπους δείχνει ότι ο μέσος όρος εφαρμογών που κατεβάζει ένας χρήστης το μήνα είναι:

Android: 22
Blackberry: 10
iPhone: 37
Palm: 14
Windows Mobile: 13



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου