Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

D&D: Encounters


Το επιτραπέζιο Dungeons & Dragons ήταν κάποτε ένα επιτραπέζιο που απασχολούσε εκατομμύρια ανθρώπους και η Wizards of the Coast προσπαθεί να φέρει κάποιους από αυτούς πίσω, με μια νέα σειρά περιπετειών. Η τωρινή ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού κυκλοφόρησε μια νέα σειρά που απευθύνεται στους ανθρώπους που δεν έχουν πλέον αρκετό χρόνο για να παίξουν το κανονικό επιτραπέζιο. Ονομάζεται “D&D Encounters” και η ιδέα που κρύβεται πίσω από αυτό είναι να σας προσελκύσει να επισκεφτείτε ένα κατάστημα, να αγοράσετε μια τέτοια, έτοιμη περιπέτεια και να παίξετε για 2-3 ώρες την εβδομάδα. Κάθε session είναι μέρος μιας συνολικής, ετήσιας περιπέτειας που διαρκεί περίπου 13 εβδομάδες.





Το Encounters σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέψει στον κόσμο να παίζει όποτε μπορεί, χωρίς να νοιώθει ότι είναι αναγκασμένος να παρακολουθεί κάθε session για να διασκεδάσει. “Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που να ταιριάζει με τους παλιούς παίκτες στις σημερινές συνθήκες της καθημερινότητας”, δήλωσε η Liz Schuh, διευθύντρια του Encounters. “Είναι επίσης μία ευκαιρία γι’ αυτούς να μάθουν το σύστημα νέων κανόνων.”

Το Encounters ακούγεται σαν ένας σπουδαίος τρόπος για να ωθήσει ανθρώπους που ο χρόνος τους είναι πλέον πολύ περιορισμένος από τις υποχρεώσεις, να επιστρέψουμε σε αυτό το υπέροχο χόμπι. Βέβαια, η αναζήτηση μιας ομάδας παικτών παραμένει κάτι πολύ δύσκολο, αλλά το Encounters μπορεί να βοηθήσει. Ακόμα και παίκτες που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τους κανόνες του 4th Edition – που εφαρμόζει το Encounters – θα συμφωνήσουν πως όσο περισσότεροι παίκτες ασχοληθούν με αυτό το επιτραπέζιο RPG, τόσο το καλύτερο.

Η πρώτη χρονιά του Encounters, που διαδραματίζεται στον σκληρό κόσμο της ερήμου του Dark Sun, ξεκίνησε στις 9 Ιουνίου.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου