Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Ρεκόρ επισκεψιμότητας λόγω Μουντιάλ


Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου έχει οδηγήσει την επισκεψιμότητα του Διαδικτύου σε νέα επίπεδα ρεκόρ, σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων Akamai. Την ημέρα της πρεμιέρας του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής η κυκλοφορία των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων ξεκίνησε με σταθερά ανοδική πορεία από τις έξι το πρωί και συνεχίστηκε όλη την ημέρα, φτάνοντας σε επίπεδα ρεκόρ των 12,1 εκατομμυρίων επισκεπτών ανά λεπτό.
Η επισκεψιμότητα μειώθηκε ελαφρά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παραμένοντας ωστόσο σε υψηλά επίπεδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, το Διαδίκτυο παρουσίασε ιδιαίτερη κίνηση στη διάρκεια του αγώνα της πρεμιέρας η οποία διατηρήθηκε και μέχρι το τέλος του αγώνα Ουρουγουάη – Γαλλία.

Η επισκεψιμότητα της συγκεκριμένης ημέρας ξεπέρασε κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ των 8,5 εκατομμυρίων επισκεπτών ανά δευτερόλεπτο, που είχε σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κέρδισε τις εκλογές του 2008.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου