Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Διαθέσιμο από σήμερα το νέο Microsoft Office 2010 για ιδιώτες


Η νέα έκδοση του πακέτου “Office” της Microsoft για τους οικιακούς χρήστες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Ιουνίου. Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει η έκδοση για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Το Office Home and Student 2010, που περιέχει τα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint και OneNote, θα κοστίζει 150 δολάρια, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία. Τα προγράμματα του πακέτου Office 2010 θα μπορούν να εγκατασταθούν μέχρι σε τρεις οικιακούς υπολογιστές.

Μια ακριβότερη έκδοση του πακέτου, η οποία θα περιέχει και το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook, θα κοστίζει 280 δολάρια, ενώ μια ακόμη πιο πλήρης έκδοση, που θα συμπεριλαμβάνει τη βάση δεδομένων Access και το πρόγραμμα desktop publishing Publisher, θα κοστίζει 500 δολάρια.

Οι ανωτέρω τιμές αφορούν την αγορά του παραδοσιακού πακέτου λογισμικού από τα καταστήματα, αλλά οι χρήστες θα μπορούν επίσης να αγοράζουν «άδειες» για να «κατεβάζουν» από το διαδίκτυο τα προγράμματα σε φθηνότερες τιμές (120, 200 και 350 δολάρια αντίστοιχα).

Για πρώτη φορά εξάλλου, η Microsoft κυκλοφορεί πιο «ελαφριές» διαδικτυακές εκδόσεις των τεσσάρων βασικών προγραμμάτων του Office 2010, οι οποίες διαθέτουν συγκριτικά λιγότερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις συμβατικές επιτραπέζιες εκδόσεις λογισμικού.

Η ανταγωνίστρια Google ήδη προσφέρει τέτοιου είδους δωρεάν προγράμματα «σουίτας γραφείου», τα οποία «τρέχουν» σε πρόγραμμα πλοήγησης στο Ίντερνετ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου