Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο Σφουγγαράκης MMO!


Η Nickelodeon έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά από τον Spongebob Squarepants, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που η εταιρεία αναζητά συνέχεια καινούριες κατευθύνσεις για να προωθήσει τον χαρακτήρα της. Εκτός από το κινούμενο σχέδιο, την κινηματογραφική ταινία, τα ψυχαγωγικά πάρκα, τα βιβλία, τα παιχνίδια, τα ρούχα και τα videogames, οι οπαδοί του Μπομπ μπορούν πλέον να ετοιμάζονται για ένα MMO που θα διαδραματίζεται στο Bikini Bottom.





Η MTV Networks Asia ένωσε τις δυνάμεις της με τη Giga Media Limited για να ξεκινήσουν την ανάπτυξη του Spongebob Squarepants MMO, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2011. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί του στην Ευρώπη θα πρέπει να περιμένουν, προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς το παιχνίδι θα εμφανιστεί μόνο στην Ασία.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε διάφορες γλώσσες, αφού η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊβάν, την Ινδία και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Παρόλα αυτά, δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες χώρες, κάτι που μας παραξενεύει, αφού ο χαρακτήρας είναι απίστευτα δημοφιλής στο Δυτικό κοινό.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα δωρεάν MMO, κάτι που σημαίνει ότι τα micro-transactions θα γίνουν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του μηχανισμού του gameplay του. “Το δωρεάν μοντέλο συμμετοχής θα προσφέρει ένα online κατάστημα,” δήλωσε το MTV μαζί με την αναγγελία του παιχνιδιού, “όπου οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων για να βελτιώνουν την εμπειρία τους, ενώ θα φιλοξενεί και ένα μεγάλο εύρος απλών Flash παιχνιδιών που θα επιτρέπουν σε χρήστες κάθε ηλικίας και ικανότητες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με άλλους.”

Αν ο τίτλος αποδειχτεί αρκετά δημοφιλής, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η Viacom (η μητρική εταιρεία των Nickelodeon και MTV) να αποφασίσει να διαθέσει το παιχνίδι και σε άλλες αγορές. Στο ενδιάμεσο, οι εταιρείες που μετέχουν στην ανάπτυξη του τίτλου κρατούν σφραγισμένα τα χείλια τους για κάθε μελλοντική τους απόφαση.

πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου