Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Facebook: Φως στο τούνελ


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Facebook μπορεί να γίνει χρήσιμο και πέρα από τα ανούσια status updates ή το συνεχές “πρήξιμο” για να σας στείλουν εικονικά δωράκια στα παιχνίδια που παίζετε. Μία μητέρα από την Καλιφόρνια κατάφερε να συναντηθεί ξανά με τα απαγμένα παιδιά της, βρίσκοντάς τα μέσα σε αυτό το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο!

Η μητέρα, η οποία δεν κατονομάζεται, έχασε την επαφή της με την 3χρονη κόρη της και τον 2χρονο γιό της, τους οποίους απήγαγε ο πρώην σύζυγός της, Faustino Utrera, πριν από 15 χρόνια. Δεν εγκατέλειψε ποτέ την αναζήτηση και ανακάλυψε ότι τα δύο παιδιά, στην εφηβική τους ηλικία πλέον, ζουν σήμερα στην κεντρική Φλόριντα, αφού έψαξε και βρήκε την κόρη της στο Facebook.

Όταν βρήκε την κόρη της, της ζήτησε ένα αντικείμενο του FarmVille με αντάλλαγμα ένα άλλο. Μόλις το έλαβε ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον Utrera και τα δύο παιδιά της στη Φλόριντα. (Αλήθεια, περιμένατε να διαβάσετε κάποια είδηση για το Facebook χωρίς να εμπλέκεται σε αυτήν το FarmVille;)

Ο Utrera βρίσκεται ήδη στη φυλακή και τα παιδιά επέστρεψαν στην κηδεμονία της μητέρας τους. Δυστυχώς, αν και η δικαιοσύνη έλαμψε σε αυτήν την υπόθεση, θα είναι πολύ δύσκολο για τη μητέρα και τα παιδιά να χτίσουν ξανά μια σχέση που είχε διακοπεί με άσχημο τρόπο πριν από 15 χρόνια.πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου