Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Έτοιμη και η φορητή έκδοση του Flash 10.1


Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την επίσημη διάθεση του Flash player 10.1, η Adobe ανακοίνωσε ότι η αντίστοιχη έκδοση για φορητές συσκευές είναι έτοιμη και διατίθεται πλέον στους developers. Σύμφωνα με την Adobe, οι κάτοχοι συσκευών με Android θα μπορούν να απολαύσουν τον νέο Flash player αμέσως μόλις κυκλοφορήσει η έκδοση 2.2 του Android, με την κωδική ονομασία Froyo.





Εντός των επόμενων μηνών, το Flash 10.1 θα περάσει και στις άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες (BlackBerry, webOS, Windows Phone, LiMo, MeeGo και Symbian). Ο βελτιωμένος κώδικας του Flash 10.1 περιλαμβάνει υποστήριξη για accelerometers, την τεχνολογία Smart Zooming για να βλέπει κανείς περιεχόμενο σε full screen, το χαρακτηριστικό Smart Rendering που μειώνει την κατανάλωση CPU όταν υπάρχει υλικό που δε φαίνεται στην οθόνη και πολλά άλλα.



Φυσικά, δε θα υπάρξει έκδοση του Flash 10.1 για το iPhone, καθώς η Apple εμμένει στην πολιτική αποκλεισμού της τεχνολογίας της Adobe.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου