Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Περισσότερο "Like" στο Facebook


Εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι υπεύθυνοι του Facebook αγνοούν συστηματικά τις εκκλήσεις πολλών χρηστών της υπηρεσίας για προσθήκη της επιλογής Dislike δίπλα στο γνωστό Like. Με απλά λόγια, ο χρήστης μπορεί μόνο να επιδοκιμάσει μια δημοσίευση και όχι να την αποδοκιμάσει. Μάλιστα, η δυνατότητα επιδοκιμασίας (Like) επεκτείνεται και καλύπτει πλέον περισσότερες δημοσιεύσεις.




Οι διαχειριστές του Facebook προσέθεσαν πρόσφατα τη δυνατότητα για Like σε σχόλια που έχουν γίνει σε μια δημοσίευση. Έτσι, μπορεί πλέον ο κάθε χρήστης να επιλέξει για Like είτε την αρχική δημοσίευση, είτε κάποια σχόλια πάνω σ' αυτή, είτε συνδυασμό των δύο. Όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες της διάσημης υπηρεσίας, το Like και ο σχολιασμός είναι τα δύο δημοφιλέστερα χαρακτηστικά στο Facebook, οπότε αποφάσισαν να τα "παντρέψουν".



Όπως συμβαίνει και το Like του status update, έτσι και με το Like του σχολίου αποστέλλεται ειδοποίηση στο συντάκτη. Επιπλέον, ανάλογα με τις ρυθμίσεις ασφαλείας, είναι ορατό πόσοι και ποιοι έχουν κάνει Like σε ένα σχόλιο.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου