Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Κυρίαρχος του online βίντεο το YouTube


Αν και μέχρι σήμερα η αγορά του YouTube δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα οικονομικά οφέλη για τη Google, ωστόσο η γνωστή υπηρεσία έχει εξελιχθεί σε γίγαντα του online βίντεο, έχοντας προβάλλει περισσότερα από 13 δισεκατομμύρια βίντεο τον μήνα Απρίλιο.





Την περασμένη Τρίτη, η εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων comScore, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία προβολής διαδικτυακών βίντεο για τον Απρίλιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, και που αφορά τις ΗΠΑ, 178 εκατομμύρια χρήστες, ή 83,5% των χρηστών Ίντερνετ στη χώρα, παρακολούθησαν βίντεο στο Διαδίκτυο. Το YouTube κυριάρχησε ολοκληρωτικά, προσελκύοντας 135 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ, που παρακολούθησαν περισσότερα από 13 δισεκατομμύρια βίντεο της υπηρεσίας.

Συνολικά, οι Αμερικανοί παρακολούθησαν 30,3 δισεκατομμύρια βίντεο, με μέσο όρο διάρκειας τα 4,4 λεπτά, ενώ η συνολική διάρκεια τους φτάνει τα 253.652 χρόνια!!!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου