Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Τι Κάνουν Οι Χρήστες Με Τα Κινητά Τηλέφωνά Τους Το 2010;

Καθώς τα έξυπνα τηλέφωνα συνεχίζουν να επεκτείνουν την κυριαρχία τους στη φορητή αγορά, δε θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι οι άνθρωποι ανησυχούν λιγότερο απ’ ότι παλιά για την ομιλία και συγκεντρώνονται περισσότερο στο να κάνουν άλλα πράγματα με τα τηλέφωνά τους.





Αλλά και πάλι μπορεί να θέλετε μερικούς ψυχρούς αριθμούς, για να νιώσετε καλύτερα που φτάνετε σε τέτοια συμπεράσματα.

Λοιπόν η δημοσκόπηση Κινητής πρόσβασης 2010 του Ερευνητικού Κέντρου Pew τους έχει.

Σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2009, 76% των χρηστών τραβάει φωτογραφίες με το τηλέφωνό του, σε σχέση με το 66% πέρυσι. Πάνω από το ένα τρίτο παίζουν παιχνίδια αντί για το ένα τέταρτο πριν.

Ένα τρίτο των χρηστών παίζει μουσική στο τηλέφωνο σε σύγκριση με το 21% το 2009, αλλά το μεγαλύτερο άλμα είναι στην καταγραφή βίντεο: 34% αντί για 19% πριν.

Αν σκεφτεί κανείς τον αριθμό των - ικανών για καταγραφή βίντεο - τηλεφώνων, που παρουσιάστηκαν μέσα στον περασμένο χρόνο, είναι εύκολο να καταλάβει γιατί υπήρξε αυτή η αύξηση.

Δεν υπάρχει λοιπόν έκπληξη εδώ, όπως βεβαιώνουν και οι αριθμοί. Πάντως δεν υπάρχει καμία ένδειξη για μια στατιστική χρήσης που πιστεύουμε ότι μάλλον θα μειώνεται: η πραγματοποίηση κλήσεων από τα τηλέφωνα.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου