Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο Αρνητικός Απόηχος από την Κατάργηση του Microsoft Kin


Στον απόηχο της κατάργησης της σειράς κινητών τηλεφώνων Kin της Microsoft αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για κακή διαχείριση και υποτονική προσπάθεια από την πλευρά της Microsoft.




Το Business Insider αναφέρει πληροφορίες από υπάλληλο της Microsoft που λέει "υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στην Microsoft μεγάλη ντροπή για την αναγγελία κατάργησης του Kin", ενώ ο John Grubber του Daring Fireball έμαθε ότι η Verizon πούλησε συνολικά 503 συσκευές επιβεβαιώνοντας παλαιότερες πληροφορίες. Η Microsoft επιμένει ότι έχει πουλήσει τουλάχιστον τα διπλά.

"Κάναμε ένα τεράστιο πάρτι για να γιορτάσουμε την διάθεση του Kin, και πάω στοίχημα ότι το πάρτι κόστισε περισσότερο από ότι εισπράξαμε από τις λίγες συσκευές που πουλήσαμε. Ως υπάλληλος, νοιώθω ντροπή. Ως μέτοχος, είμαι τσατισμένος. Άλλο είναι να ετοιμάζεις ένα προϊόν για να δεις αν είναι εφικτό, και κάτι εντελώς διαφορετικό να φτάσεις να το κυκλοφορήσεις και μετά να το καταργήσεις. Υποπτεύομαι ότι ΕΠΡΕΠΕ να το διαθέσουμε στην αγορά απλώς για τον ντόρο, αλλά δυστυχώς είναι τεράστια αποτυχία." από ανώνυμο υπάλληλο της Microsoft.

Στην Microsoft υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που χειρίστηκε η εταιρεία το θέμα του Kin. O γενικός διευθυντής Matt Bencke θεωρείται ο υπεύθυνος για την διαπραγμάτευση με την Verizon και τις υψηλές τιμές παγίων που ορίστηκαν και θεωρούνται ότι ήταν ο κύριος λόγος αποτυχίας του Kin.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου