Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για το ασθενές σήμα του iPhone 4


Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ με την κεραία και το σήμα του iPhone 4 είναι ότι το πρόβλημα δεν πρόκειται να φτιάξει με ένα απλό update. Μέχρι πρότινος, υπήρχε η πληροφορία ότι οι απώλειες σήματος μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια αναβάθμιση στο iOS 4, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.






Η Apple ανακοίνωσε ότι το update στο λειτουργικό σύστημα δε θα λύσει τα προβλήματα λήψης. Βέβαια, η Apple δεν παραδέχεται καν ότι υπάρχουν προβλήματα λήψης.

Η εταιρεία του Steve Jobs έκανε εκτεταμένους ελέγχους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σήμα είναι μια χαρά. Αυτό που δε λειτουργεί σωστά (σύμφωνα με την Apple, έτσι;) είναι οι μπάρες στην οθόνη που δείχνουν πόσο ισχυρό είναι το σήμα. Η εταιρεία λέει τώρα ότι το νέο λειτουργικό θα δείχνει τις σωστές μπάρες, για να μη νομίζετε ότι έχετε σήμα-τούμπανο ενώ στην πραγματικότητα έχετε μία ή δύο γραμμές.

Βέβαια, εξακολουθούν να εμφανίζονται παράπονα καταναλωτών που λένε ότι το σήμα χάνεται ότι πιάνουν τη συσκευή με ένα συγκεκριμένο τρόπο - το διαβόητο πλέον Death Grip.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι η εξής: αν έχετε τη δυνατότητα, δοκιμάστε το πριν το αγοράσετε. Κρατήστε το με τη Λαβή του Θανάτου και μετρήστε τις επιπτώσεις στο σήμα. Έτσι, θα μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση.



πηγή:t3mag.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου