Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Torchlight MMO


Το Torchlight είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουν αναλάβει τον ρόλο να καλύψουν το κενό μέχρι την κυκλοφορία του Diablo III για πολύ κόσμο. Μέχρι σήμερα, η Runic Games κρατούσε το στόμα της κλειστό για το επερχόμενο ομώνυμο MMO που αποκάλυψε πριν λίγους μήνες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Max Schaefer. Όμως, ξένο μέσο ενημέρωσης δημοσίευσε κάποιες καινούριες πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι της Runic.





Το Torchlight MMO θα είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα στηρίζεται στα micro-transactions (όπως συμβαίνει με την πλειονότητα των ανάλογων MMO της αγοράς). Η Runic σχεδιάζει επίσης να κάνει τον τίτλο να έχει την αίσθηση του single player παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Runic, Travis Baldree, “αυτό που ονειρευόμαστε είναι ένα MMO που θα βρίσκεται πολύ κοντά στην αίσθηση του single player παιχνιδιού. Θα έχει την ίδια αφοσίωση στη γρήγορη δράση: θα ανοίγετε δρόμο εξοντώνοντας ορδές τεράτων με ένα μεγάλο αριθμό συντριπτικών ικανοτήτων για το χαρακτήρα σας. Το παιχνίδι θα πρέπει να είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να μπορείτε να παίξετε χωρίς παρέα, αλλά θα είναι χρήσιμο οι παίκτες να επιλέγουν ικανότητες που μπορούν να βοηθήσουν μια ομάδα που θα συνεργαστεί μαζί τους.”

Ο Baldree τόνισε επίσης ότι το παιχνίδι θα είναι διασκεδαστικό χωρίς να είναι απαραίτητη η αγορά αντικειμένων με το σύστημα των micro-transactions. “Δεν πρόκειται ποτέ, εγώ ο ίδιος, να αγοράσω ένα αντικείμενο με αυτό το σύστημα,” δηλώνει στη συνέντευξή του. “Αυτό είναι το στυλ μου. Και το παιχνίδι πρέπει να είναι απολαυστικό και για παίκτες σαν κι εμένα. Δεν θέλουμε το οικονομικό μας σύστημα να προσφέρει στους παίκτες διεξόδους επειδή το ίδιο το παιχνίδι είναι διαφορετικά βαρετό.”



πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου