Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Πρόωρο τέλος για τα Microsoft KIN


Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από τη στιγμή που η Microsoft ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των πρώτων κινητών τηλεφώνων που φέρουν την υπογραφή της, ωστόσο φαίνεται ότι ήρθε κιόλας ο καιρός να πέσουν οι τίτλοι τέλους. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία, τα δύο μοντέλα KIN δε θα διατεθούν τελικά στην Ευρώπη το προσεχές φθινόπωρο.





Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, η Microsoft αναφέρει ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Verizon για την πώληση των "τρεχόντων τηλεφώνων KIN". Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σημαίνει ότι η Microsoft θα περιμένει απλά να εξαντληθούν τα αποθέματα που υπάρχουν στα καταστήματα των ΗΠΑ και δεν πρόκειται να συνεχίσει την παραγωγή των δύο KIN. Προφανώς, οι πωλήσεις των δύο κινητών δεν ήταν αυτές που περίμενε η εταιρεία.



Έχει, επίσης, ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ομάδα ανάπτυξης των KIN μεταφέρεται σύσσωμη στην ομάδα των Windows Phone 7. Το νέο λειτουργικό της Microsoft για smartphones αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου